Kokonaisvaltainen energiatekninen osaaminen kiinteistöistä teollisuuden lämpö- ja höyrylaitoksiin.
Tutustu referensseihimme

Syksy saapuu − Tarkista lämmitysjärjestelmien kunto

Lämmityskausi alkaa olla vahvasti käsillä ja nyt syksyn tullen on viimeistään hyvä aika tarkistaa lämmitysjärjestelmien kunto. Tee tai teetä tarvittavat huollot, jotta vältyt ikäviltä yllätyksiltä pakkaskaudella.

Huollot ovat tärkeitä, jotta voit varmistua lämmitysjärjestelmän moitteettomasta toiminnasta läpi talven. Yllätyksiä toki tulee vastaan, mutta useimmat ongelmat voidaan rajata pois jo huollon aikana. Huollettu laite toimii myös energiatehokkaammin ja säästää näin rahaa.

Lämmitysjärjestelmän uusiminen

Vanhempien lämmitysjärjestelmien kohdalla on jo aihetta miettiä, olisiko järjestelmän uusimisesta tai päivityksestä saatavat säästöt ja muut mahdolliset hyödyt jo sillä tasolla, että investointi on kannattava tehdä.

Tällä hetkellä lämmitysjärjestelmien suhteen on ostajan markkinat. Erilaisia vaihtoehtoja ja malleja on tarjolla runsaasti ja jokaisen valmistajan tuotteet ovat tietenkin toistaan parempia. Monillakaan ei riitä aika tai osaaminen vertailla erilaisten järjestelmien tehokkuutta tai sopivuutta omiin tarpeisiinsa, vaan usein ollaan myyjien antamien mielikuvien tai kaunisteltujen säästölukujen varassa.

Lämmitysjärjestelmän uusiminen

Jätä lämmitysjärjestelmän valinta ammattilaiselle

Yksi hyvä keino on antaa luotettavan palveluntarjoajan tehdä kohteelle kartoitus ja selvittää, mikä vaihtoehto olisi parhaiten sopiva. Me Energytechillä tarjoamme teollisuuden ja suurempien kiinteistöjen lämmitysjärjestelmiin liittyvät palvelut aina huollosta ja kartoituksesta järjestelmäasennuksiin. Emme ole sidoksissa mihinkään tiettyyn merkkiin, vaan voimme asentaa ja huoltaa kaikki laitteet merkistä riippumatta. Voimme myös esimerkiksi tehdä vertailun asiakkaan valitseman ja meidän mielestämme sopivimman järjestelmän välillä.

Osaamiseemme kuuluu niin lämpöpumput, lämmityskattilat, aurinkokeräimet ja -sähköjärjestelmät kuin lämmöntalteenoton ratkaisut. Meillä on myös laaja toimittajaverkosto, jonka ansiosta voimme toimittaa järjestelmät avaimet käteen -periaatteella asiaankuuluvine takuineen.

Nykyisen järjestelmän päivittäminen

Aina ei tietysti tarvitse ostaa uutta. Varsinkin valmistavassa teollisuudessa voidaan pienillä muutoksilla ja jopa ripauksella hyvää mielikuvitusta saada lisähyötyä jo jostain olemassa olevasta järjestelmästä.

Esimerkiksi prosessihöyrystä syntyvässä lauhteessa on usein varastoituneena vielä niin paljon lämpöenergiaa, että sitä voi mainiosti hyödyntää kiinteistön tai käyttöveden lämmitykseen. Monesti kuitenkin höyryn nähdään tehneen jo tehtävänsä luovuttaessaan lämpöä pääprosessille ja lämmin lauhde lasketaan pahimmillaan suoraan viemäriin.

Erilaisten paisto-, kuivaus- ja lämmitysuunien hukkalämmöstä saadaan iloa helposti muillekin kuin ulkona värjöittäville pikkulinnuille. Korkeiden tilojen sisälämpötilaa voidaan saada miellyttävämmäksi pelkästään kierrättämällä katonrajassa olevaa lämpimämpää ilmaa tehokkaammin.

Jos olemassa olevassa lämmitysjärjestelmässä on vielä käyttövuosia jäljellä, on yksi hyvä vaihtoehto lisätä sen yhteyteen esimerkiksi ilmalämpö- tai vaikka lämmöntalteenottojärjestelmä.

Energytech ratkaisee ongelmasi

Oli kyse sitten uuden järjestelmän valinnasta tai vanhan päivittämisestä, me Energytechillä pystymme ratkaisemaan lämmitysjärjestelmäsi ongelmat tai tekemään siitä vieläkin tehokkaamman.
Katso lisätietoja palveluistamme.

Ota meihin yhteyttä »

TLV      Luotettava kumppani

Copyright © 2024 Energytech Finland Oy