Kokonaisvaltainen energiatekninen osaaminen kiinteistöistä teollisuuden lämpö- ja höyrylaitoksiin.
Tutustu referensseihimme

Paineenalennusventtiili

Energytech tarjoaa tehokkaat ja luotettavat paineenalennusventtiilit erinomaiseen hinta-laatusuhteella. Paineenalennusventtiili on avainasemassa turvallisessa ja energiatehokkaasta prosessien ohjauksessa ja Energytechin laadukas tuotevalikoima takaa tarkan paineensäädön kriittisissä kohteissa.

Tuomme maahan TLV:n omavoimaisia sekä toimilaitteella varustettuja venttiileitä. Valikoimistamme löytyy edullisia suoratoimisia sekä erittäin tarkkoja pilot-ohjattuja paineenalennusventtiileitä, joilla pääsee jopa 0,1 bar tarkkuuteen.

Ota yhteyttä paineenalennusventtiileistä

Miten paineenalennusventtiili toimii?

Energytechin paineenalennusventtiilit on suunniteltu kestämään haastavia olosuhteita, kuten korkeita lämpötiloja ja paineita. Paineenalennusventtiilejä on mahdollista saada integroidulla pisaraerottimella, jossa on freefloat -uimurilauhteenpoistin. Tämä venttiilisarja kulkee nimellä COSPECT. Koko paketti mahtuu standardimittaiseen laippaväliin ja mahdollista lauhteenpoiston juuri ennen paineenalennusventtiiliä, myös ahtaissa ja hankalissa kohteissa.

Tullessaan paineenalennusventtiiliin höyry joutuu ensin kiertämään syklonitoimisen pisaraerottimen kautta ja paineen alennus tapahtuu vasta kosteuden poiston jälkeen. Höyrystä erotettu lauhde poistuu pisaraerottimesta freefloat-toimisen uimurilauhteenpoistimen läpi. Tällä tavalla paineenalennus tapahtuu erittäin kuivasta höyrystä, joka paineen laskiessa kuivuu entisestään, jolloin höyryä voidaan käyttää myös kosteudelle herkissä prosesseissa.

Integroidun pisaraerottimen ja lauhteenpoistimen ansiosta ruoste, lika ja muut haitalliset materiaalit poistuvat hallitusti, ja tämä taas pidentää paineenalennusventtiilin huoltoväliä sekä käyttöikää. Lisää tietoa ja animaatioita COSPECT-sarjan paineenalennusventtiilin toiminnasta löydät TLV:n sivuilta.

COSR on pilottiohjattu paineenalennusventtiili, jonka toiminta perustuu paineensäätömäntään (video) ja  erillisiä kumikalvoja tai ulkoisia kalvopesiä ei tarvita. Kompakti DR2 on tarkka suoratoiminen paineensäädin pienempien prosessien tarpeisiin. Meiltä saat myös saksalaiset KFM säätöventtiilit.

Lähes kaikkia paineenalennusventtiilejä on saatavilla myös sähköisesti ohjattavilla toimilaitteilla sekä erilaisilla ulkoisilla paineohjauksilla varustettuna.

Kysy lisää paineenalennusventtiileistä

Paineenalennusventtiili Cospect - Nämä myy Energytech Turku Oy

COSPECT

Paineenalennusventtiili Cosr - Nämä myy Energytech Turku Oy

COSR

Paineenalennusventtiili DR20 - Nämä myy Energytech Turku Oy

DR20

Pilot-ohjatut paineenalennusventtiilit

TLV:n pilot-ohjattu paineenalennusventtiili on erittäin tarkka ja niillä päästään oikein mitoitettuna jopa 0,1 bar tarkkuuteen. Ne ovat helposti huollettavissa, jolloin myös elinkaarikustannukset ovat matalat.

Pilot-ohjatussa paineenalennusventtiilissä paineensäätöjousen kiristäminen aiheuttaa jouseen voiman, joka kalvon välityksellä avaa pilot-venttiilin. Pilot-venttiilistä kulkeva höyry avaa pääventtiilin, jolloin höyry pääsee kulkemaan venttiilin ensiöpuolelta toisiopuolelle ja toisiopuolen paine alkaa nousta. Kun toisiopuolen paine nousee säädettyyn tasoon, niin höyrynpaine nostaa kalvoa, joka sulkee pilot-venttiilin. Tällöin myös pääventtiili sulkeutuu. Tämän kaltainen rakenne mahdollistaa paineenalennusventtiilin tarkan ohjauksen, joka toimii rauhallisesti matalilla höyryn virtauksilla ja tehostetusti virtauksen kasvaessa.

Haluatko tietää lisää pivot-ohjatuista venttiileistä?

Suoratoimiset paineenalennusventtiilit

Suoratoimisessa venttiilissä höyryn paine vaikuttaa suoraan pääjouseen ja koska rakenne on yksinkertaisempi, ovat suoratoimiset paineenalennusventtiilit myös pilot-ohjattuja vaihtoehtoja edullisempia. Yksinkertaisemman rakenteen takia suoratoimisilla venttiileillä ei kuitenkaan päästä samanlaiseen tarkkuuteen kuin pilot-ohjatuilla.

Ota yhteyttä Energytechiin

Tilaa tarvitsemasi paineenalennusventtiili laajasta valikoimastamme. Asiakkaiden tarpeisiin räätälöidyt valikoimat, asiantunteva tekninen tuki ja nopeat toimitusajat tekevät yhteistyöstä Energytechin kanssa sujuvaa ja joustavaa. Ammattitaitoinen henkilökuntamme osaa auttaa sinua kaikissa tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä, kysy lisätietoja!

Ota yhteyttä, pyydä tarjous

Meiltä myös istukkaventtiilit ja muut paineratkaisut jokaiseen tarpeeseen.

TLV      Luotettava kumppani

Copyright © 2024 Energytech Finland Oy