Kokonaisvaltainen energiatekninen osaaminen omakotitaloista teollisuuden lämpö- ja höyrylaitoksiin.
Tutustu referensseihimme

Paineenalennusventtiili

Paineenalennusventtiilit jokaiseen tarpeeseen. Maahantuomme TLV:n omavoimaisia sekä toimilaitteella varustettuja venttiileitä. Valikoimistamme löytyy edullisia suoratoimisia sekä erittäin tarkkoja pilot-ohjattuja venttiileitä, joilla pääsee jopa 0,1 bar tarkkuuteen. Molempia venttiiliversioita on mahdollista saada myös integroidulla pisaraerottimella, jossa on freefloat -uimurilauhteenpoistin.

Paineenalennusventtiilit monipuoliseen käyttöön

Paineenalennusventtiilejä on mahdollista saada integroidulla pisaraerottimella, jossa on freefloat -uimurilauhteenpoistin. Tämä venttiilisarja kulkee nimellä COSPECT. Koko paketti mahtuu standardimittaiseen laippaväliin ja mahdollista lauhteenpoiston juuri ennen paineenalennusventtiiliä, myös ahtaissa ja hankalissa kohteissa.

Kysy lisää paineenalennusventtiileistä Yhteydenottolomake

Lähes kaikkia venttiilimalleja on saatavilla myös sähköisesti ohjattavilla toimilaitteilla sekä erilaisilla ulkoisilla paineohjauksilla varustettuna. Tutustu valikoimaamme TLV:n sivuilla.

Miten paineenalennusventtiili toimii?

Tullessaan venttiiliin höyry joutuu ensin kiertämään syklonitoimisen pisaraerottimen kautta ja paineen alennus tapahtuu vasta kosteuden poiston jälkeen. Höyrystä erotettu lauhde poistuu pisaraerottimesta freefloat-toimisen uimurilauhteenpoistimen läpi. Tällä tavalla paineen alennus tapahtuu erittäin kuivasta höyrystä, joka paineen laskiessa kuivuu entisestään, jolloin höyryä voidaan käyttää myös kosteudelle herkissä prosesseissa. Integroidun pisaraerottimen ja lauhteenpoistimen ansiosta ruoste, lika ja muut haitalliset materiaalit poistuvat hallitusti, ja tämä taas pidentää paineenalennusventtiilin huoltoväliä sekä käyttöikää.

Lisää tietoa ja animaatioita COSPECT-sarjan paineenalennusventtiilin toiminnasta löydät TLV:n sivuilta. Voit kysyä lisää myös meiltä.

Ota yhteyttä ammattilaisiin

cospect-paineenalennusventtiili

COSPECT

cosr-paineenalennusventtiili

COSR

dr20-paineenalennusventtiili

DR20

Pilot-ohjatut paineenalennusventtiilit

TLV:n pilot-ohjattu paineenalennusventtiili on erittäin tarkka ja niillä päästään oikein mitoitettuna jopa 0,1 bar tarkkuuteen. Lisäksi venttiilit ovat helposti huollettavissa, jolloin venttiilin elinkaarikustannukset ovat matalat.

Pilot-ohjatussa paineenalennusventtiilissä paineensäätöjousen kiristäminen aiheuttaa jouseen voiman joka kalvon välityksellä avaa pilot venttiilin. Pilot venttiilistä kulkeva höyry avaa pääventtiilin, jolloin höyry pääsee kulkemaan venttiilin ensiöpuolelta toisiopuolelle ja toisiopuolen paine alkaa nousta. Kun toisiopuolen paine nousee säädettyyn tasoon, niin toisiopuolen höyrynpaine nostaa kalvoa, joka sulkee pilot venttiilin. Tällöin myös pääventtiili sulkeutuu. Tämän kaltainen rakenne mahdollistaa tarkan ohjauksen joka toimii rauhallisesti matalilla höyryn virtauksilla ja tehostetusti virtauksen kasvaessa.

Kysy lisää venttiileistä

Suoratoimiset paineenalennusventtiilit

Suoratoimisessa venttiilissä höyryn paine vaikuttaa suoraan pääjouseen ja koska rakenne on yksinkertaisempi, ovat suoratoimiset paineenalennusventtiilit myös pilot-ohjattuja paineenalennusventtiilejä edullisempia. Yksinkertaisemman rakenteen takia suoratoimisilla venttiileillä ei kuitenkaan päästä samanlaiseen tarkkuuteen kuin pilot-ohjatuilla.

Ota yhteyttä Energytechiin

Tilaa tarvitsemasi paineenalennusventtiili laajasta valikoimastamme. Ammattitaitoinen henkilökuntamme osaa auttaa sinua kaikissa tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä, kysy lisätietoja!

Ota yhteyttä, pyydä tarjous

TLV    Luotettava kumppani

Copyright © 2021 Energytech Finland Oy