Kokonaisvaltainen energiatekninen osaaminen kiinteistöistä teollisuuden lämpö- ja höyrylaitoksiin.
Tutustu referensseihimme

Höyryoppia maailmalta

Koulutusmatka TLV:n Euroopan pääkonttorille Saksaan oli antoisa kokemus.

Kesäkuussa toteutimme ensimmäistä kertaa asiakkaidemme kanssa koulutusmatkan TLV:n Euroopan pääkonttorille Saksaan. Energytech on toiminut nyt reilun vuoden TLV:n virallisena maahantuojana Suomessa, ja päätimme juhlistaa vuosipäivää tarjoamalla asiakkaillemme mahdollisuuden päästä irtautumaan arjen tutuista ympyröistä ja viettämään kaksipäiväisen rupeaman höyryopin, edustamiemme tuotteiden ja kontaktoitumisen merkeissä.

Koulutusmatkan sisältö

TLV:n tiloissa toteutetun koulutuksen tarkoituksena oli tuoda asiakkaillemme uusia näkökulmia höyryn ja lauhteen ominaisuuksista sekä tarjota työkaluja mahdollisten häiriö- ja ongelmatilanteiden ratkaisemiseen. Teoriaosuudessa käydyt asiat oli pyritty valitsemaan niin, että ne olisivat mahdollisimman helposti omaksuttavissa suoraan käytäntöön. Tutuksi tulivat myös TLV:n tuotteiden toiminta sekä edut.

Höyryopppia
Koulutuksen vetäjänä toimi Energytechin Kristian Katajamäki yhdessä TLV:n ammattilaisten kanssa.
Lauhteenpoistinten mittausta käytännössä.
Lauhteenpoistinten mittausta käytännössä.
TLV:n säätöventtiili
TLV:n säätöventtiili, jonka ainutlaatuinen rakenne sisältää myös syklonierottimen sekä uimuripoistimen.

Koulutuksen toinen päivä vietettiin TLV:n höyrylaboratoriossa, jossa tutustuttiin höyry- ja lauhdejärjestelmien sekä TLV:n tuotteiden toimintaan. Laboratoriossa pääsimme esimerkiksi näkemään miten erilaiset lauhteenpoistimet toimivat käytännössä ja rikkinäisten poistinten käyttäytymistä sekä harjoittelemaan poistinten toimintakyvyn mittausta ja huoltoa.

Paineenalennusventtiilin huolto.

Koulutusmatka oli kaikin puolin erittäin onnistunut. Sää oli suosiollinen ja oman lisänsä tapahtumaan toi osallistujien esittämät kysymykset sekä huomiot, joiden pohjalta käytiin pitkiä ja hedelmällisiä keskusteluja. Jokainen mukana ollut on kuitenkin alansa ammattilainen, joten oppimista tapahtui molempiin suuntiin. Vaikka päivät olivatkin työntäyteisiä, saatiin viimeiseen iltaan järjestettyä hiukan vapaampaakin oleskelua Heidelbergin vanhassakaupungissa nähtävyyksien ja hyvän ruoan merkeissä. Suurkiitokset vielä kaikille osallistuneille.

Näkymät Heidelbergin linnalta.
Näkymät Heidelbergin linnalta.

Räätälöidyt koulutukset ja kuntokartoitukset

Olisitko sinä tai yhteisösi kiinnostunut oppimaan lisää höyryn ja lauhteen ominaisuuksista tai selvittämään onko prosessissasi kaikki kunnossa?

Ota yhteyttä Energytechin ammattilaisiin ja tarjoamme sinulle räätälöidyn kokonaisuuden niin koulutuksesta kuin vaikka kuntokartoituksesta.jh

TLV      Luotettava kumppani

Copyright © 2024 Energytech Finland Oy