Kokonaisvaltainen energiatekninen osaaminen omakotitaloista teollisuuden lämpö- ja höyrylaitoksiin.
Tutustu referensseihimme

GP- ja GT-lauhdepumput

TLV:n PowerTrap® -omavoimaiset lauhdepumput ovat erinomainen vaihtoehto kaikkeen lauhteenpalauttamiseen. PowerTrap®-pumput eivät tarvitse sähköä vaan palauttavat lauhteen höyrylinjan omalla paineella tai vaihtoehtoisesti ilmanpaineella. Näiden pumppujen käyttö säästää siis selvää rahaa ja pumput on mahdollista sijoittaa kohteisiin, missä sähköä ei ole käytettävissä.

PowerTrap® pumppuja on tarjolla avoimiin (GP-mallit) ja suljettuihin/vastapaineellisiin (GT-mallit) systeemeihin, aina 14 bar / 220°C ja 7000 kg/h pumppauskapasiteettiin asti.

GP- ja GT- mallit eroavat toisistaan siinä, että GT-mallin pumpuissa on sisäänrakennettu lauhteenpoistin, mikä varmistaa luotettavan toiminnan kohteissa, missä pumpun ensiöpuoli on myös paineellinen. Jos pumpun ensiöpuolen paine ylittää poistopuolen paineen, pumppu toimii kuten perinteinen uimuripoistin. Jos taas toisiopuolen paine kasvaa suuremmaksi, kuin ensiöpuolen paine, poisto tapahtuu välianeen avulla (höyry). GP-mallissa ei ole erillistä poistinta, jolloin pumppu toimii aina väliaineen (höyry, paineilma) avulla.

Animaatiot pumppujen toiminnasta:  GP-malli ja GT-malli

 

 

Tekniset tiedot

  • Saatavina valurautaisena tai teräksisenä
  • Laippa- tai kierreliitos
  • Paineenkesto 5 – 14bar
  • Käyttölämpötila 185-220°C
  • Pumppauskapasiteetit 125-7000kg/h
  • Ilmanpoisto ja takaiskut vakiona

Ladattavat tiedostot

Datalehti GT10 Datalehti GP10 Yleisesite Kaikki pumppuvaihtoehdot (GP) Kaikki pumppuvaihtoehdot (GT)

TLV    Luotettava kumppani

Copyright © 2022 Energytech Finland Oy