Kokonaisvaltainen energiatekninen osaaminen omakotitaloista teollisuuden lämpö- ja höyrylaitoksiin.
Tutustu referensseihimme

Tuu meille töihin!

TÖITÄ TARJOLLA sähkö-, automaatio- tai lvi-alan osaajalle.

Toimipiste SALOSSA tai TAMPEREELLA!

Sen verran yksinkertainen tilanne ja työnantaja, että jätetään korulauseet pois. Tarvitaan siis lisää työvoimaa, eli tarjoa osaamistasi ja jos natsaa meidän tarpeisiin, niin annetaan sulle menetetystä vapaa-ajasta vaihdossa sovittu palkka + lisät, sekä vähän muutakin, kuten erittäin laaja työterveyshuolto.

Ollaan huipputiimi ja muutenkin super, mutta valitettavasti firman ainoa taattu näköalapaikka on Hotel Tornin kattoterassi. Yrityksestä lisätietoa ja kivoja kuvia: www.energytech.fi

Pääsialliset kohteet energiateollisuuden kunnossapidossa, laiteasennuksissa sekä kiinteistöjen lämmitysjärjestelmien parissa. Eli jos tunnet polttimet (Oilon, Weishaupt ainakin alkuun), ymmärrät höyrystä, painelaitteista, lämpöpumpuista, sähköstä, öljystä, kaasusta, putkitöistä ja teollisuusautomaatiosta, palkataan sut heti. Jos taas olet ammattilainen vain yhdessä edellä mainituista, todennäköisesti palkataan sut silti ja koulutetaan sitten loput. Työsuhde jatkuu koeajan jälkeen toistaiseksi voimassa olevana.

Yleensä työt tehdään toimipisteen lähettyvillä noin 7.00-16.00 välillä, mutta kohteita on ympäri Suomen, eli työ vaatii myös matkustamista. Ajokortti on välttämätön.

Laita lyhyt osaamisesittely / CV / omaelämänkerta yhteystietoineen: myynti@energytech.fi , niin otetaan yhteyttä. Lisätietoja saa kysymällä em. osoitteesta. Laita aiheeksi esim. ”TYÖHAKEMUS”, niin ei yritetä myydä sulle lämpöpumppua.

Emme tarvitse kuvia, ikiä, perhestatuksia tai tukanväriä. Eikä sitä hakemusta tarvitse muotoilla viimeisimmän syysmuodin väreihin. Osaaminen, kokemus ja vaikka palkkatoive näin aluksi. Haethan pikaisesti, mutta mielellään ennen 30.11. Hakemukset käsitellään jo hakuaikana, jne…

TLV    Luotettava kumppani

Copyright © 2021 Energytech Finland Oy